Személyi edzések a bodyART® MOZGÁSSTÚDIÓban

A bodyART® MOZGÁSSTÚDIÓ Magyarországon egyedülálló szolgáltatást kínál vendégei számára: a termek kialakításakor arra törekedtünk, hogy ne csak csoportos foglalkozásokon lehessen az általunk kínált mozgásformákat elsajátítani, hanem egyéni oktatás, személyi edzés keretében is!

A személyi edzéseken a bodyART® mozgásanyagát, valamint a Pilates és a kondicionáló edzések gyakorlatait ismertetjük meg vendégeinkkel. Ennek során a gyakorlatokat a funkcionális edzések szabályai szerint állítjuk össze, és nem használunk fittness gépeket.

Mit jelent a személyi edzés kifejezés? Olyan szakképzett edző vezetésével végzett foglalkozást, amelynek során a vendég egyéni igényei, fizikai adottságai, terhelhetősége alapján, személyre szabottan alakítjuk ki a mozgás célját. Az egyéni, úgynevezett funkcionális edzések során stúdiónkban nagy hangsúlyt fektetünk azokra a gyakorlatokra, amelyek mindennapjaink mozdulataiból (pl. felegyenesedés, guggolás, fordítás, karemelés, nyújtózás, stb.) állnak, innen ered a funkcionális elnevezés. Mivel a bodyART® is ebbe a mozgásrendszerbe tartozik, a stúdió ezekre a mozgástípusokra építi személyi edzéseit.

A bodyART® személyi edzések során vendégeink a csoportos edzések lehetőségeihez képest nagyobb figyelmet kapnak az egyes pozíciók végrehajtása közben. Több figyelem, több idő jut a pontos, részletes contactálásra – amely alapja a bodyART® tréningnek –, így biztosítva a teljes feszültségoldást, kikapcsolódást és megújulást.

A közös munkát különböző, nagy gonddal összeválogatott – Magyarországon csak a bodyART® MOZGÁSSTÚDIÓban elérhető – segédeszközök teszik még hatékonyabbá, amelyek sokoldalúságát és használatát a stúdió szakképzett edzői mutatják be a vendégeknek.

Ilyenek a PEAK Pilates Reformer, Box és Chair gépek, amely utóbbi csoportos formában is, a csoportos órarendben megtalálható Pilates MAT (matracos óra) komplex gyakorlatainak elsajátítását segítik.

Ugyancsak megtalálható a bodyART® MOZGÁSSTÚDIÓban az Xco walking & running eszköz, amely tökéletes kiegészítője az aktív sétának: intenzív fel-le, vagy oldalirányú mozgatása úgynevezett reaktív impact hatást vált ki, amely egyszerre több izom feszülését eredményezi, növelve a test energiafelhasználását, és – nem utolsósorban –, nagyobb ízületi jelent.

A függesztett alátámasztású tréningek korában a bodyART® MOZGÁSSTÚDIÓ eszköztárából sem hiányozhat a TRX, amely fejleszti a stabilizáló izmokat, továbbá növeli az egyensúlyt és a hajlékonyságot!

A személyi edzéseken a vendégek a következő eszközöket használják:

  • Instabil felületek: jumper, óriás labda, henger, easy ball,
  • Bordásfal,
  • FLEXI-BAR®,
  • Xco®-TRAINER.

A személyi edzések időpontját személyesen vagy telefonon az edzővel kell egyeztetni. A megbeszélt időpontot lemondani szintén személyesen vagy telefonon az edzőnél lehet, legalább 24 órával, az órakezdés előtt. Amennyiben a vendég az egyeztetett időpontban nem jelenik meg és nem is mondta le az órát, úgy a személyi edzés díját 100%-ban ki kell fizetnie.

A személyi edzésekről, illetve az edzőkről bővebb felvilágosítást, információt e-mailben, telefonon vagy személyesen a recepción kérhetnek!