MVe ® Chair

MVe ® Chair

MVe ® Chair

A MVe® Fitness Chair az erő-, a rugalmasság-, a koordináció- és az egyensúlyfejlesztés kiváló eszköze.

A székes Pilates foglalkozásokon is a hagyományos Pilates alapelvek szerint dolgozunk. A MVe® komplett edzésrendszer, szórakoztató és lendületes. A Peak Pilates a fitnesz termek számára fejlesztette tovább a hagyományos Pilates Chair –t. Ez az óratípus Magyarországon csak a bodyART® MOZGÁSSTÚDIÓ PEST-ben érhető el! A funkcionális edzésnek ez az új formája mindenki számára izgalmas és változatos kihívást jelent. A MVe® Fitness Chair egyedülálló és könnyen állítható rúgós rendszerrel készült, mely támogatásként vagy ellenállásként segíti a Pilates gyakorlatok helyes kivitelezését. A rúgók erőssége állítható, így az órán résztvevők képességei, napi állapota szerint állítjuk be az eszközt, így a gyakorló mindig a napi teljesítménye maximumát érheti el anélkül, hogy túlerőltetni izmait és izületeit. Az edzésprogram összeállítását szakképzett Peak Pilates edzők végzik.

Az edzésterv a vendég fizikai állapotának, céljainak megismerésével kezdődik. Nagyon fontos, hogy alaposan megbeszéljük minden vendéggel, hogy mit vár az edzéstől, miben szeretne változni, hol szeretne javulást, fejlődést elérni, mennyi ideje van a gyakorlásra. Fontos tudnunk minden sérülésről, betegségről, még akkor is, ha az régen történt és már nem okoz problémát!

A gyakorlatok kiválasztása, gép ellenállásának beállítása a Peak Pilates edzők feladata, akik a gyakorlás során a vendégek mellett maradnak és segítenek a helyes mozdulatok elsajátításában.

bodyART® MOZGÁSSTÚDIÓ BUDA

bodyART® MOZGÁSSTÚDIÓ PEST