bodyART® MOZGÁSSTÚDIÓ

Europe’s first bodyART® MOZGÁSSTÚDIÓ / MOVEMENTSTUDIO opened in April 2013

In addition to the bodyART® and deepWORK® classes we offer several different trainings to our guests. It is a heart warming feeling that our clients not only take part in our group classes, but also established a great community and spend time together after the classes. Sports bring people together, friendships and often business deals are born.

Our studio is the center of the Hungarian bodyART® and deepWORK® instructor training, out qualified instructors regularly come back to us to learn, improve and recharge.


girl-1

Schedule


Click below to show our weekly schedule!

Testimonials

Köszönök mindent amit a testemért és lelkemért tesztek!

Johanna

Színvonalas, igényes hely jó zenével, jó emberekkel! Örülök, hogy rátok találtam, energiával tölt fel minden alkalommal! Érdemes kipróbálni!

Gabriella

Fantasztikus óra volt, ahol a meghittség még szebbé tette az esti óra utolsó perceit.

Alma

Szuper jól esett a BAX, kicsit másfajta mozgást vitt az életembe, de nagyon meggyőzött, biztos visszatérő leszek. :)

Levente

1
2
3
4

Our Blog

A Fitbalance Award Győztesei lettünk!

Öröm, boldogság! 2016 body&mind stúdiója a bodyART Mozgásstúdió és 2016 body&mind edzője Fincza Erika. Gratulálunk! A díj oda került, ahol a legjobb helye van.

Büszkék vagyunk arra, hogy Erika a bodyART Mozgásstúdió csapatát erősíti.

  Read more

Gyenesei Leila és a bodyART® a Runner's World oldalain

Leila hetente egy-két alkalommal jár bodyART® órára Pakucs- Gaál Etához, már több mint egy éve. "Keresni kezdtem, melyik sport adja azt az élményt, amit korábban a futás és a lovaglás. Három is lett belőle...

  Read more

Életvonal: fókuszban a deepWORK®

Az Életvonal március 6-ai adása bodyART® Mozgásstúdiónkba látogatott, melyben a deepWORK® funkcionális és holisztikus edzéssel ismerkedhettek meg a nézők.
A tréning bemutatása 13:50-nél kezdődik.

  Read more